У Мурованокуриловецькому районі Вінницької області перекинувся мікроавтобус Mercedes Benz Sprinter, водій якого перевозив 16 пасажирів з Росії до Молдови.

Як повідомляє ВЗГ УМВС України у Вінницькій області, аварія сталася 16 грудня близько години ночі на автошляху Вінниця - Могилів-Подільський.

25-річний водій вантажопасажирського мікроавтобуса Mercedes Sprinter, рухаючись у напрямку міста Могилів-Подільський, поблизу перехрестя Бар-Шаргород на слизькій ділянці дороги не впорався з керуванням, у результаті чого його автомобіль перекинувся.

У момент аварії в салоні мікроавтобуса, розрахованому на 7 пасажирських місць, перебували 16 пасажирів. Всі вони громадяни Республіки Молдова. Чоловіки поверталися додому з Росії, де були на заробітках.

Унаслідок аварії тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримали п'ятеро пасажирів автобуса у віці від 23 до 59 років. Чоловіків доставили в лікарню для надання медичної допомоги.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

Проводиться розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

162