У Міністерстві закордонних справ України заявляють, що на засіданні Українсько-Російської міждержавної комісії у вівторок в Москві не будуть підписуватися документи, які стосуються співробітництва або приєднання України до Митного союзу.

«Я бачив ці документи - вони проходили через МЗС. Підписуватимуть меморандуми, протоколи про наміри, угоди - вони були в Інтернеті і жодним чином не стосуються нашої співпраці, тим більше приєднання до Митного союзу», - заявив заступник міністра закордонних справ Андрій Олефіров, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Представник МЗС уточнив, що йдеться про документи, які стосуються виключно двостороннього співробітництва України та Росії, зокрема, економічної співпраці, мобільності, розвитку прикордонної інфраструктури та інших напрямів.

«Я не бачу ніяких загроз», - підкреслив Олефіров.

Нагадаємо, у вівторок, 17 грудня, у Москві відбудеться шосте засідання Українсько-Російської міждержавної комісії під головуванням президентів двох країн. За підсумками засідання очікується підписання документів, які повинні будуть зняти практично всі суперечності у взаємній торгівлі двох країн.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

154