Голова Верховної Ради України Володимир Рибак вважає, що робота парламенту завтра залежатиме від результатів зустрічей українських властей з російськими. Про це він повідомив на брифінгу після погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Forum'у.

«Чи працюватиме завтра парламент? Я вважаю, що 50 на 50. Це залежатиме від завтрашньої зустрічі нашої влади з російською. Всі чекатимуть, яке рішення вони приймуть. Я знаю, що будуть підписані двосторонні вигідні економічні договори. Питання про вступ України до Митного союзу там розглядатися не буде. Керівники опозиції самі все побачать, і парламент запрацює», - вважає Рибак.

При цьому, за його словами, можливість виїзного засідання Ради не розглядалася і розглядатися не буде.

«Хочу нагадати, що парламент - це вищий законодавчий орган України. Це не політичний клуб, куди «хочу прийду, а хочу не прийду». В касу всі ходять за зарплатою регулярно. Нардепів вибрали 45 мільйонів українців, тому вони зобов'язані виконувати свої функції. Я роздав керівникам комітетів і фракцій порядок денний на тиждень. Парламент повинен працювати, а як воно буде - побачимо», - додав голова ВРУ.

Нагадаємо, лідери опозиції сьогодні не прийшли на засідання погоджувальної ради Верховної Ради.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

99