17 грудня у Москві під головуванням Президента України Віктора Януковича і президента Російської Федерації Володимира Путіна відбудеться шосте засідання Українсько-Російської міждержавної комісії. Про це повідомив глава Адміністрації Президента України, секретар української частини комісії Сергій Льовочкін.

«У рамках заходу глави двох держав, співголови комісії планують заслухати звіти про діяльності її робочих органів за час, що минув після проведення попереднього засідання, і визначити орієнтири українсько-російської взаємодії на найближчу перспективу», - цитує його слова прес-служба Глави держави.

Як зазначив Льовочкін, під час засідання планується обговорити широке коло питань практичної реалізації двосторонньої взаємодії, насамперед, у торговельно-економічній, енергетичній, авіаційній, космічній сферах, атомній енергетиці, транспорті, а також у гуманітарному напрямку. Окрему увагу буде приділено подальшому розвиткові прикордонного співробітництва між Україною і РФ.

Глава Адміністрації Президента підкреслив, що за результатами засідання планується підписати вагомий пакет двосторонніх документів, зокрема у сферах економіки, промислової кооперації, прикордонного співробітництва та культурно-гуманітарної взаємодії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1830