Верховна Рада України повинна відновити роботу і бути центром політичної дискусії в країні. Про це заявив голова Верховної Ради України Володимир Рибак, виступаючи під час засідання Загальнонаціонального круглого столу «Об'єднаємо Україну».

Він зазначив, що, незважаючи на блокування роботи Верховної Ради, парламентарії повинні зібратися у вівторок для роботи, адже наступний тиждень є останнім тижнем пленарної роботи поточного року. «Ми повинні бути центром відновлення політичної дискусії», - підкреслив голова ВР.

Також керівник парламенту повідомив, що на запит до Генеральної прокуратури щодо подій, які були з побиттям людей, він отримав відповідь, де, за його словами, йдеться про відкриття кримінального провадження за фактом перевищення повноважень правоохоронцями.

Також, торкнувшись питання щодо відносин з Росією, Рибак підкреслив, що на сьогоднішній день ніякі питання щодо вступу України до Митного союзу не розглядаються. На його думку, з Росією треба укласти галузеві угоди, які забезпечать роботу підприємств.

Нагадаємо, на минулому пленарному тижні роботу Верховної Ради було заблоковано.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

541