Заяви деяких політиків про можливий дефолт в Україні є провокаційними.

Про це, як передає кореспондент Forum'у, під час круглого столу «Управління сімейним бюджетом у турбулентній економіці» заявив президент Українського аналітичного центру Олександр Охріменко.

«Я розумію, що сьогодні деякі представники певних політичних сил спеціально поширюють провокаційну інформацію. Багато разів я чув заяви окремих осіб, які починають говорити про дефолт, перекручуючи слова. Кричать про те, що все впаде. Скажімо так, я розумію, для чого це робиться. Я розумію, що є деякі особи серед політиків та експертів, на жаль, які просто хочуть посіяти паніку і повідомляють завідомо брехливу інформацію. Вони вважають, що цим постійним залякуванням населення ніби допомагають одній політичній силі прийти до влади», - сказав він.

Експерт порадив сприймати такі заяви адекватно.

«Думайте головою і звертайте увагу, що ті люди, які вас лякають зараз, лякали вас пару років тому. І всі їхні розмови, страшилки про дефолт, про курс у 20 грн були абсолютною вигадкою. І вони на сьогоднішній момент, коли кажуть, що все рухне, свідомо брешуть і самі знають, що вони брешуть. З тієї простої причини, що така у них робота - обманювати людей», - заявив Охріменко.

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

124