У вихідні окремі станції столичного метрополітену можуть бути обмежені на вхід і вихід для пасажирів, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації. Крім того, на деяких дорогах у центральній частині міста може бути закрито рух для автомобілів.

«У зв'язку з очікуваним проведенням масових акцій у центральній частині міста в ці вихідні і у випадку дуже великого пасажиропотоку можуть працювати з обмеженнями окремі станції метрополітену з метою безпеки пасажирів», - наголошується в повідомленні.

Крім того, у департамент надійшла заявка про проведення мітингу на Європейській площі, тому на цій ділянці, а також на вулиці Парковій, Лаврській і Володимирському узвозі тимчасово може бути закрито рух для автомобілів.

Незважаючи на це, міська влада звертається з проханням заздалегідь планувати свої поїздки та по можливості вибирати інші маршрути руху.

«Про всі рішення щодо зміни в роботі метрополітену та перекриття вулиць кияни та гості столиці зможуть оперативно дізнатися на нашому сайті», - зазначають у КМДА.

Нагадаємо, сьогодні на Європейській площі у Києві триває монтаж сцени.

11 грудня станції київського метро «Майдан Незалежності» і «Хрещатик» не працювали на вимогу міліції.

Протягом 9-10 грудня зазначені станції закривалися 4 рази.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

506