Євромайдан перешкоджає руху на дорогах Києва, заважає зустріти киянам Новий рік, а також спокійному життю столиці. Про це розповіли опитані кияни.

«Я, як колишній правоохоронець, полковник прокуратури, скажу так: якщо з якогось регіону стягуються правоохоронці, то там погіршується криміногенна ситуація. Міліція повинна працювати там, а не у Київ їхати. Звичайно, це негативно позначається. У тих регіонах, звідки стягуються правоохоронці, буде сплеск квартирних крадіжок, грабежів», - розповів житель столиці Петро Іванович.

У свою чергу пенсіонерка Ніна Сергіївна сказала, що євромайдан заважає спокійному життю міста.

«Вже набридли ці барикади, хочеться мирного життя, спокою, щоб діти, ми спокійно жили. Влаштували на нашому прекрасному Хрещатику безлад. Розбили все, розгромили. Що це дасть хорошого? Нічого хорошого», - сказала вона, повідомляє «Обозреватель».

Киянин Андрій поскаржився на те, що через мітинги у центрі столиці заблоковано рух на дорогах.

«Мені, як автомобілісту, заважають, пробки скрізь. Можливо, це через погоду, але перекриття деяких доріг також заважає, - зазначив він. - Потрібно хоча б проїжджу частину розблокувати. Ми, жителі міста, від цього дуже страждаємо. Якщо ми перестанемо працювати, то все зупиниться. Так не повинно бути, місто має жити своїм життям».

Пенсіонерка Алла Григорівна поскаржилася, що через євромайдан не зможуть зустріти Новий рік.

«Я обурена, я б їх розігнала водометами, чим завгодно. Нехай їдуть до себе у Львів і залишать нам Київ. Ми хочемо Новий рік відзначати, а вони що зробили?» - сказала киянка.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

199