Дніпропетровська облорганізація Партії регіонів організовує поїздку 10 тисяч жителів області для участі в безстроковій акції-мітингу на підтримку курсу Президента, який проходить у Маріїнському парку Києва.

Про це йдеться в заяві, опублікованій на офіційному сайті облорганізації.

«У громадські приймальні ПР надходить велика кількість звернень від жителів області - наших прихильників, які обурені тривалим політичним протистоянням у Києві і хочуть взяти участь в акції-мітингу на підтримку курсу Президента», - повідомляє прес-служба.

За словами заступника голови Дніпропетровської обласної організації ПР Наталії Гончаренко, всі громадяни відмічають стабільну ситуацію в області, але при цьому багато людей всерйоз стурбовані тривалим протистоянням і зайвою політизацією ситуації в Києві.

Гончаренко зазначила, що найчастіше у зверненнях громадян говориться: «Нам неприємно дивитися новини. Ми ображені, коли деякі канали, показуючи мітинги в підтримку нашого Президента Віктора Януковича, показують якихось людей, які кажуть, що їх привезли силою або за гроші. Людей, які ховають очі і не знають що сказати. Ми теж поїдемо в Київ, готова навіть піти на Євромайдан і там розповісти мітингувальникам про свою позицію, нехай і нас почують. Нехай знають, що Дніпропетровщина теж хоче в Європу. Але ми вимагаємо дотримання інтересів працівників наших промислових підприємств, які можуть залишитися без роботи, наших машино- і ракетобудівників, пенсіонерів».

Заступник голови обласної парторганізації повідомила, що на підтримку ініціативи активістів партії та її прихильників організовується поїздка 10 тисяч осіб для участі в безстроковій акції-мітингу в Києві.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

147