Будь-які конфлікти повинні вирішуватися виключно шляхом діалогу.

Про це заявив голова Верховної Ради України Володимир Рибак під час зустрічі з членами Спеціального комітету ПАРЄ зі спостереження за повторними парламентськими виборами в Україні, повідомили в прес-службі парламенту.

Рибак запевнив, що Україна буде демократичною державою у всіх напрямах», зазначивши, що будь-які конфлікти повинні вирішуватися виключно шляхом діалогу.

Голова Спеціального комітету ПАРЄ зі спостереження за повторними парламентськими виборами в Україні Рене Роке вказав на важливу роль голови Верховної Ради України у врегулюванні ситуації в Україні. Говорячи про нинішню ситуацію в Україні, Роке підкреслив, що українська демократія «переживає еволюцію і просування вперед», передає «УНІАН».

При цьому він підкреслив важливу роль керівника парламенту у врегулюванні ситуації, що склалася. Саме такою, на його думку, повинна бути позиція керівника парламенту.

Роке також повідомив, що делегація має намір зустрітися з керівниками всіх політичних фракцій Верховної Ради, представниками неурядових організацій та представниками ЗМІ, відмітивши неупереджене ставлення делегації до всіх сторін.

Член Спеціального комітету Самад Сеїдов висловив переконання, що Україна подолає проблеми, оскільки вона є «великою державою, європейською країною».

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович приєднається до Загальнонаціонального круглого столу «Об'єднаємо Україну», який пройде сьогодні в Національному палаці мистецтв «Україна» за ініціативи першого президента України Леоніда Кравчука.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

113