За минулу добу столичні автодорівці вивезли з вулиць Києва 1664 тонни снігу, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Згідно з повідомленням, всього за період снігопадів вивезено 2405,5 тонн снігу. Автошляхи міста від снігу очищало 610 працівників комунальної корпорації «Київавтодор». У першу зміну було залучено 342 одиниці спеціалізованої техніки, у другу - 262 одиниці снігоприбиральної техніки. Протягом доби для запобігання ожеледі автодорівці на посипання доріг використали 46,2 тонни солі, 160,5 тонн піщано-соляної суміші.

У Департаменті житлово-комунальної інфраструктури повідомили, що вранці 13 грудня балансові території від снігу очищали 5115 двірників з залученням техніки кількістю 169 одиниць. На посипання прибудинкових територій вони використовували 52,90 тонн піщано-соляної суміші.

У Департаменті міського благоустрою та збереження природного середовища відзначили, що за несвоєчасне прибирання снігу на балансових територіях інспектори склали на порушників 59 адміністративних протоколів і виписали 356 приписів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

89