Революційні методи, що спостерігаються в Україні, не сприятимуть надходженням іноземних інвестицій в країну. Про це, як повідомляє кореспондент Forum'у, у ході круглого столу заявив засновник компаній R&B Group Євген Копатько.

«На сьогоднішній день виникає ситуація, при якій ми у зв'язку з політичною, соціальною, економічною кризою маємо вкрай негативну тенденцію для України на 2014 рік. Ніколи революційні методи не приводили до стабільного життя країни. Ми ще не пройшли нижню точку негативу, і на відновлення буде потрібно набагато більше часу. Мій прогноз поки дуже песимістичний щодо перспектив і інвестицій в Україну найближчим часом», - сказав він.

Експерт також підкреслив, що на тлі політичної кризи в нестабільну країну ніхто не буде вкладати гроші.

«Можливо, те, що ми розуміємо щодо ЄС, щодо перспектив, які у нас є, поки вони не дуже райдужні. Є один варіант - коли еліта сідає за стіл переговорів, тільки тоді ми можемо стабілізувати розвиток ситуації. Вулиця це завдання не вирішить», - вважає Копатько.

Як повідомляв ForUm , після того як у ніч на 30 листопада на Майдані Незалежності відбулися сутички між правоохоронцями та мітингувальниками, 1 грудня десятки тисяч українців вийшли на вулиці столиці з протестом.

З 10 грудня на виконання постанови суду правоохоронці почали демонтувати барикади в центрі Києва.

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

140