З початку снігопадів зі столиці на спеціально відведені майданчики вивезено 721,5 тонни снігу, повідомляє прес-служба КМДА.

За даними адміністрації, за минулу добу працівники комунальної корпорації «Київавтодор» вивезли з автомагістралей Києва 294 тонни снігу. «Працювали автодорівці у дві зміни (всього 586 осіб). Так, у першу зміну до очищення столичних вулиць від снігу було залучено 343 одиниці спецтехніки, у другу - 262 одиниці снігоприбиральної техніки», - йдеться в повідомленні.

У КМДА також зазначили, що на посипання доріг за минулу добу використано 963,4 тонни солі, 1332,2 тонни піщано-соляної суміші та 8 тонн фрикційних матеріалів. За процесом спостерігали і засоби масової інформації, які протягом ночі фіксували роботу комунальних служб.

Крім того, сьогодні вранці, 12 грудня, у районах міста на прибирання балансових територій працювали 5046 двірників. Було залучено 195 одиниць техніки, а на посипання прибудинкових територій використано 109,18 тонни піщано-соляної суміші.

«Активізовано інспектування території районів міста щодо дотримання правил благоустрою у зимовий період. Так, за неналежне утримання територій складено 71 протокол за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Разом з тим, в районах міста порушникам вручено 476 попереджувальних приписів з вимогою забезпечити прибирання закріпленої і балансової території від снігу», - сказано в повідомленні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

75