Прем'єр-міністр України Микола Азаров побажав українським спортсменам гідно виступити на зимових Олімпійських іграх 2014 року, які пройдуть у Сочі (РФ). Про це він сказав під час засідання Організаційного комітету з підготовки та участі спортсменів України в олімпійських, юнацьких олімпійських, паралімпійських і дефлімпійських іграх, всесвітніх універсіадах, чемпіонатах світу та Європи, яке відбулося в Олімпійському навчально-спортивному центрі «Конча-Заспа».

«Я бажаю нашим спортсменам гідно виступити на зимових Олімпійських іграх 2014 року, щоб Україна в черговий раз зарекомендувала себе країною, яка має високі спортивні результати», - цитує слова Азарова прес-служба Кабміну.

Глава уряду зазначив, що в проекті держбюджету на 2014 рік Кабінет Міністрів передбачив кошти на реконструкцію Олімпійського навчально-спортивного центру «Конча-Заспа» та будівництво нових спортивних баз.

«Наше завдання - створити для спортсменів, які представляють національні збірні, всі необхідні умови для тренування та реабілітації, щоб ми готували спортсменів високої кваліфікації», - сказав Азаров.

Нагадаємо, зимова Олімпіада 2014 року пройде в російському місті Сочі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

718