Термін перебування іноземців, що знаходяться на території РФ без певної мети, буде обмежений, порушникам буде заборонений в'їзд в країну на термін від 3 до 10 років. Про це президент Росії Володимир Путін сказав, проголошуючи щорічне послання Федеральним зборам Росії.

«Потрібно посилити контроль за цілями в'їзду іноземних громадян, так роблять усі цивілізовані країни. Держава має знати, навіщо і на який термін іноземець прибуває в Росію. При цьому потрібно вирішити питання з іноземцями, які в'їхали в країну в безвізовому порядку і тривалий час знаходяться в Росії без певної мети. Термін їх перебування в країні повинен бути обмежений», - сказав Путін, повідомляє «УНІАН».

При цьому він підкреслив, що для тих, хто порушує правила перебування, в'їзд в Росію буде заборонений на строк від 3 до 10 років.

За його словами, ці заходи поставлять додаткові бар'єри для іноземних громадян, які займаються тіньовою, кримінальною діяльністю або працюють нелегально, причому часто в нелюдських умовах і самі стають жертвами злочинців.

Нагадаємо, 25 червня 2013 року глава Федеральної міграційної служби РФ Костянтин Ромодановський заявив, що в Росії близько мільйона громадян України працюють нелегально, з них 750 тис. - кандидати на автоматичну заборону в'їзду строком на три роки.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

589