Депутат Верховної Ради від фракції Партії регіонів Володимир Макеєнко виступає за проведення закритого засідання парламенту для врегулювання ситуації в Україні. Про це він сказав в інтерв'ю виданню «День».

«Я намагаюся пояснити своїм колегам - давайте зберемо позачергову сесію Верховної Ради. Нехай вона проходить у закритому режимі: без ЗМІ, без помічників, запрошених», - зазначив він.

На його думку, вирішення питання в парламенті логічно, оскільки там представлені всі політичні сили.

«І будемо сидіти стільки, скільки знадобиться, щоб знайти вихід із ситуації», - підкреслив депутат, повідомляють «Українські новини».

Також Макеєнко засуджує вимогу опозиції провести дострокові вибори Президента і Ради.

«...Одна зі сторін хоче прискорити 2015 рік. А ми говоримо, що календар є календар. З порядку денного також потрібно зняти перевибори Верховної Ради... Коли ці вибори повинні відбутися, за якою системою? А що потім?» - обурений Макеєнко.

На запитання про те, звідки походить джерело ескалації конфлікту, Макеєнко відповів, що як тільки в країні починає стабілізуватися ситуація, відразу ж активізуються зовнішні сили.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович запросив представників політичних сил, громадськості, духовенства до загальнонаціонального діалогу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

200