Керівництво столичного стадіону НСК «Олімпійський» планує подати заявку на проведення фінального матчу Ліги Чемпіонів-2015/16.

Арена, яка приймала вирішальний поєдинок чемпіонату Європи з футболу у 2012 році, повністю готова до прийому інших провідних європейських змагань.

«Навесні ми плануємо подавати заявку на проведення на «Олімпійському» у Києві фіналу Ліги Чемпіонів 2016 року. Столичний стадіон повністю відповідає нормам УЄФА для проведення таких важливих матчів, що підтвердили й ігри нещодавнього чемпіонату Європи в Києві, в тому числі і фінальний матч континентальної першості», - зазначив генеральний директор державного концерну «Спортивні арени України» Сергій Симак.

За словами керівника, під відомство якого потрапляє і НСК «Олімпійський», столичний стадіон готовий виконати всі вимоги УЄФА і стати реальним претендентом на проведення фінального поєдинку ЛЧ.

«Звичайно, щороку вимоги від УЄФА посилюються, але я впевнений, що наша арена буде на 100 відсотків готова до того, щоб поборотися за право прийняти у себе фінал такого популярного турніру як Ліга чемпіонів», - уклав Симак.

Зазначимо, що фінал турніру-2013/14 відбудеться в португальському Лісабоні на стадіоні «Луж». У наступному розіграші Ліги вирішальний поєдинок змагань прийматиме берлінський «Олімпійський».

Раніше повідомлялося, що НСК «Олімпійський» побореться за право прийняти командний чемпіонат Європи з легкої атлетики у 2017 році.

Нагадаємо, що «Олімпійський» є домашньою ареною київського «Динамо», а також свої матчі на цьому стадіоні проводить і збірна України.

За матеріалами: ua.championat.com,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

3426