Мораторій на перевірки малого та середнього бізнесу буде продовжено у 2014 році. Про це заявив міністр доходів та зборів України Олександр Клименко під час зустрічі з підприємцями та експертами, повідомляє прес-служба відомства.
«Мораторій на перевірки малого та середнього бізнесу буде продовжено. Ця ініціатива була висунута бізнесом, і ми її підтримали. Впевнений, що цей крок дасть підприємцям, які працюють за спрощеною системою оподаткування, стимули для зростання і розвитку, що, в свою чергу, сприятиме збільшенню відрахувань до бюджету», - зазначив Клименко.

Міністр також підкреслив, що спрощена система оподаткування виправдала себе як з точки зору зростання підприємницької ініціативи, так і з точки зору надходжень до бюджету.

За його словами, сьогодні за спрощеною системою працюють майже 1,5 млн суб'єктів господарювання. Тільки за останній рік новими платниками єдиного податку стали понад 62 тисячі підприємців. Найбільш інтенсивно, на 23%, впродовж року збільшувалася кількість підприємців третьої групи, на якій зараз працюють майже 300 тисяч платників.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1024