З'явилося відео-підтвердження причетності журналіста «Дорожнього контролю» Андрія Дзіндзя до захоплення бульдозера, з допомогою якого 30 листопада активісти майдану штурмували Адміністрацію Президента.

Відеоролик, розміщений в Інтернеті, чітко фіксує протиправні дії журналіста. Зокрема, Дзіндзя в оточенні невідомих чоловіків спершу підійшов до співробітника ДАІ на вулиці Банковій, вилаяв його матюками і змів з дороги загородження для проїзду бульдозера. Дзіндзя пригрозив інспектору: «Ще раз поставиш, будеш нести відповідальність. Зрозуміло?». Після цього, журналіст продовжив прибирати з дороги загороджувальні конуси, кинувши на адресу даішника: «Хочеш щось сказати? Так іди на ... звідси!».

Наступний фрагмент відеозапису чітко фіксує, як журналіст «Дорожнього контролю» вмовляє водія бульдозера сісти за кермо і рухатися в бік Банкової, повідомляє «РБК-Україна».

Збентежений водій відповідає: «Я на роботі, воно мені треба? Мене ж посадять!». У відповідь Дзіндзя говорить: «Хто тебе посадить? Влади вже немає! Ти бачив хоч одного «беркутівця»? Коротше, залишай і все». У відповідь, оточений натовпом водій, заявив: «Прапори вішайте, і нехай стоїть мирно».

Після цього молоді люди піднялися на бульдозер і прив'язали до нього прапори ЄС. А сам Дзіндзя вирвав з рук водія ключі, після чого хтось сів за кермо. Бульдозер завели. Він рушив з місця. Але шлях йому перегородив автомобіль співробітника ДАІ. Дзіндзя знову почав ображати правоохоронця з вимогою, щоб той звільнив проїзд. У цей момент, водій захопленого бульдозера спробував втихомирити натовп. Він кричав: «Віддайте ключі. Адже я така ж людина, як і ви!», на що Дзіндзя йому відповідав: «Я не брав твоїх ключів. Давай перевіримо».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

138