Дзвінок про замінування Центрального київського вокзалу виявився хибним і вокзал вже відновив роботу в штатному режимі, повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

У відомстві підкреслюють, що повідомлення, яке надійшло, не позначилося на графіку руху поїздів. Всі пасажирські потяги прибували і відправляються за розкладом. Пасажири були евакуйовані з будівлі вокзалу, однак могли потрапити на перони через підземні переходи. Оформлення квитків під час обстеження комплексу відбувалося на Приміському вокзалі.

При цьому у відомстві зазначають, що пасажирські поїзди безперешкодно пересуваються по всій території України. Так, на 11 і 12 грудня 2013 року з найбільших міст у напрямку Києва залишається у продажу понад 7 тис. квитків. Про це свідчать дані онлайн-системи резервування та придбання квитків.

Так, на 11 грудня з Харкова, Донецька і Дніпропетровська в напрямку Києва у продажу є понад 2 тис. квитків. Зокрема, з Харкова - 770 місць, з Донецька - 739, Дніпропетровська - 782.

Залишаються у продажу квитки на найпопулярніші потяги: №63 Харків - Київ - 27 купейних місць і 29 місць класу «люкс»; №37 Донецьк - Київ - 7 купейних і 35 плацкартних місць; №79 Дніпропетровськ - Київ - 138 плацкартних місць.

На поїзди, які відправляться сьогодні в напрямку Києва зі Львова, Івано-Франківська та Ужгорода, у продажу - майже 1 тис. місць. А саме, в поїзді зі Львова - 289 вільних місць, з Івано-Франківська - 153, з Ужгорода - 523.

На 12 грудня в напрямку Києва залишається у продажу понад 4 тис. місць: з Харкова - 1289, з Донецька - 736, з Дніпропетровська - 938, зі Львова - 886, з Івано-Франківська - 99, з Ужгорода - 225.

Нагадаємо, через офіційний сайт Укрзалізниці всі бажаючі можуть отримати інформацію про наявність вільних місць у поїздах будь-якого напрямку і придбати квитки, не виходячи з дому. З роздрукованими самостійно електронними квитками пасажири можуть відправлятися на посадку у вагон, минаючи залізничну касу. На сьогоднішній день електронні квитки діють у швидкісних електропоїздах категорії Інтерсіті+, а також у деяких нічних поїздах.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

168