Кабінет Міністрів України затвердив розпорядження «Про затвердження плану першочергових заходів щодо запобігання аварійних ситуацій техногенного характеру на Бортницькій станції аерації у м. Києві».

Відповідне розпорядження №818-р від 17 жовтня 2013 р. опубліковано в «Урядовому кур'єрі».

«Затвердити план першочергових заходів щодо запобігання аварійних ситуацій техногенного характеру на Бортницькій станції аерації в Києві», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, передбачається завершення реалізації проекту «Реконструкція споруд першої черги Бортницької станції аерації» на вул. Колекторній, 1 у Дарницькому районі м. Києва. І на черзі будівництво насосної станції першого підйому вартістю 316 млн грн.

Також розпорядженням передбачається забезпечення реалізації проекту «Реконструкція споруд очистки стічних каналізаційних вод і будівництва технологічної лінії з обробки та утилізації осадів Бортницької станції аерації», у тому числі впровадження системи раннього оповіщення у разі виникнення позаштатної ситуації, вартістю 7 млрд грн.

Кабмін у своєму розпорядженні доручив забезпечити реалізацію проекту «Реконструкція дамб мулових полів №1 і №2 Бортницької станції аерації» вартістю 48,6 млн грн.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

157