Станції столичного метро «Майдан Незалежності» і «Хрещатик» не працюють на вимогу міліції. Про це повідомила кореспонденту Forum'у прес-секретар комунального підприємства «Київський метрополітен» Наталя Шумак.

«Станції метро «Майдан Незалежності» і «Хрещатик» не були відкриті співробітниками Лінійного управління в метрополітені ГУМВС України в місті Києві після нічної перерви», - повідомила Шумак.

За її словами, в Лінійному управлінні просто попередили працівників Київського метрополітену про те, що станції «Майдан Незалежності» і «Хрещатик» будуть закриті на вхід і вихід.

«Метрополітеном була організована робота цих станцій як пересадочних з лінії на лінію, поїзди курсують згідно з графіком, здійснюють посадку і висадку пасажирів, однак вийти або зайти на ці станції поки не можна», - повідомила вона.

Також Шумак зазначила, що поки невідомо, коли станції відновлять свою роботу.

У свою чергу прес-офіцер Лінійного управління в метрополітені ГУМВС України в місті Києві Наталія Керницька повідомила, що станції метро були закриті на прохання КМДА, однак там кореспонденту Forum'у цю інформацію не підтвердили.

Прес-секретар столичної міліції Ольга Білик повідомила, що вона інформацією про закриття станцій не володіє, однак повідомлень про замінування станцій метро «Майдан Незалежності» і «Хрещатик» сьогодні не надходило.

Нагадаємо, станції метрополітену «Майдан Незалежності» і «Хрещатик» протягом 9-10 грудня закривали 4 рази.

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом свідомо неправдивого повідомлення про закладення вибухових пристроїв.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

132