У 47 населених пунктах, знеструмлених внаслідок погіршення погоди, повністю відновлено електропостачання. Про це повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету міністрів.

Згідно з повідомленням, аварійні ситуації, що виникають через складні погодні умови, оперативно ліквідовуються. «Уряд тримає ситуацію під жорстким контролем. Кожен день проводиться нарада з проблемних регіонів, кожні 2 години мені доповідають про зміну ситуації. Ми робимо все для підтримки системи життєзабезпечення», - віце-прем'єр Олександр Вілкул.

Як повідомлялося раніше, за завданням уряду 2 грудня роботу підприємств теплокомуненерго, водопостачання, газопостачання, електроенергетики, дорожнього господарства та Державної служби з надзвичайних ситуацій переведено на посилений режим з цілодобовою роботою, постійним чергуванням аварійних бригад рятувальників.

Як повідомлялося, 47 населених пунктів у Дніпропетровській, Вінницькій, Кіровоградській та Херсонській областях знеструмлені в ніч на вівторок через пориви вітру та снігу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

117