Міліція звертається до учасників столичного Євромайдану з закликом відмовитися від перекриття руху транспорту на вулицях Інститутській та Михайлівській, УСО МВС України, повідомили Forum'у в УЗГ МВС України.

«В органи внутрішніх справ надходять численні скарги, в переважній більшості - від жителів центральної частини столиці з приводу неможливості проїзду до місця проживання, а також стосовно неможливості нормального відпочинку вночі», - йдеться в повідомленні.

У МВС зазначають, що ніхто не заважає громадянам проводити мирні зібрання в межах Майдану Незалежності. Однак у той же час правоохоронці нагадують, що є рішення суду про забезпечення вільного пересування громадян, автотранспорту та забезпечення безпеки дорожнього руху.

«Крім того, вже відкриті кримінальні провадження за блокування транспортних комунікацій. Міністерство внутрішніх справ нагадує мітингувальникам, що своїми діями вони порушують права інших громадян на вільне пересування, а також створюють перешкоди для функціонування комунального та громадського транспорту.

Тому в правоохоронному відомстві учасників акцій ще раз закликали поважати вимоги Закону і права інших людей», - сказано в повідомленні.

Як раніше повідомляв ForUm, виконуючи постанови суду, правоохоронці почали демонтувати барикади в центрі Києва.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

75