Мітинги не повинні заважати життю Києва. Про це, як повідомляє кореспондент Forum'у, у ході загальнонаціонального круглого столу з обговорення пропозицій громадськості щодо відновлення політичної стабільності в Україні, громадського миру та спокою, - заявив екс-президент України Леонід Кравчук (1990-1994 рр..)

«Майдан і все, що відбувається навколо нього, не може заважати жити і працювати місту Києву або іншим містам, тому ми звернулися з проханням до киян поважати один одного, тому що кияни і на Майдані, і поза ним», - сказав він.

Також він згадав прислів'я, що свобода однієї людини не повинна обмежувати свободу іншої. «Але в будь-якому випадку сила застосовуватися не повинна. Існує загальне правило демократичного суспільства. І якщо хтось допускає правопорушення, він повинен бути приведений у певне місце і допитаний: винен він чи ні. Але силу не можна застосовувати, адже вона може застосуватися до невинної людині. До цих людей силу було застосовано в брутальній формі, що виходить за межі цивілізаційних норм».

Кравчук вважає, що нинішні мітинги потрібно перевести в демократичне і законне русло.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

166