В Угоді про асоціацію України з ЄС прописані не рівноправні, а холопські відносини. Про це, як повідомляє кореспондент Forum'у, журналістам після круглого столу сказав лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

«Ті зобов'язання, які взяті ЄС і які взяла на себе Україна - нерівноцінні. Немає партнерських відносин. Там прописані холопські відносини, коли нам говорять, що робити, а думку сторони не враховують», - заявив він. 

За словами депутата, відносини України і ЄС повинні будуватися на чотирьох основних принципах. «Це свобода переміщення товарів, свобода переміщення послуг, свобода переміщення трудових ресурсів і капіталу. Якщо ми переписуємо наші відносини в рамках цих принципів на партнерських умовах, значить немає жодних проблем і Україна може підписати Угоду», - сказав Єфремов.

Також він додав, що на круглому столі питання підписання Асоціації з ЄС повинне обговорюватися без емоцій, а всі його учасники повинні керуватися тільки фактами.

Нагадаємо, на саміті «Східного партнерства» у Вільнюсі Україна і ЄС не підписали Угоду про асоціацію.

Президент Віктор Янукович підтвердив наміри України в найближчій перспективі підписати Угоду про асоціацію з Євросоюзом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

231