Влада України виступає за вирішення всіх проблемних питань виключно мирним шляхом. Про це в коментарі Forum'у сказала керівник Головного управління з питань конституційно-правової модернізації Адміністрації Президента Марина Ставнійчук.

«Сьогодні все повинно бути зроблено для того, щоб хоча б створити умови для діалогу, і це головне», - сказала вона.

Вона також розкритикувала заяви деяких експертів, які прогнозують можливість «балканського сценарію» в Україні. «Ми, українці, зробимо все, щоб в Україні навіть розмов про «балканський сценарій» не було. Ми дуже мудра нація, комусь подобається, комусь не подобається, але громадянське суспільство є активним суб'єктом формування влади в Україні, тому сьогодні від багатьох людей і політичних партій, які представлені у парламенті і поза його межами, від громадських об'єднань, авторитетів нації, Президента, парламенту потрібно зробити все, щоб навіть не допустити розмов про якісь балканські події. Це - наша країна, це - наші діти, це - наші люди, і немає різниці, твою дитину били чи ні, відповідальність повинна бути», - підсумувала Ставнійчук.

Нагадаємо, круглий стіл з обговорення пропозицій громадськості щодо відновлення політичної стабільності в Україні продовжить свою роботу 11 грудня о 14.00.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

186