У Києві проходить зустріч Президента України Віктора Януковича і трьох попередніх президентів, повідомила прес-секретар третього президента (2005-2010рр.) Віктора Ющенка, голова політради партії «Наша Україна» Ірина Ванникова.

«Сьогоднішня зустріч чотирьох президентів вже почалася», - сказала вона.

За словами Ванникової, цю зустріч треба розглядати як перший крок до організації загальнонаціонального круглого столу за участю чотирьох президентів, ініціативи «Перше грудня», опозиції, молоді та представників громадянського суспільства, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Як відомо, у вівторок о 14.00 в Національному палаці мистецтв «Україна» за ініціативи першого президента України Леоніда Кравчука відбудеться засідання загальнонаціонального «круглого столу» стосовно обговорення пропозицій громадськості щодо відновлення політичної стабільності в Україні, громадського миру та спокою.

У засіданні візьмуть участь лідери громадської думки, представники української влади, політичних партій, громадськості, профспілкових організацій, засобів масової інформації, студентського руху, експертного середовища, творчої, наукової громадськості. До участі у заході запрошені лідери опозиційних партій, активні учасники проєвропейської громадської акції, яка проходить на столичному Майдані Незалежності.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент Віктор Янукович підтримав ідею першого глави держави незалежної України Леоніда Кравчука щодо загальнонаціонального круглого столу для знаходження компромісу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

297