Станом на ранок 10 грудня у регіонах, де триває снігопад, для ліквідації його наслідків задіяно близько 9000 чоловік, 884 одиниці комунальної техніки та притягнуто 182 одиниці додаткової техніки, використано майже 4000 тонн матеріалу для посипання доріг. Про це сказав міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник, повідомляє прес-служба міністерства.

Міністр також повідомив, що кожні дві години Мінрегіон спілкується з регіонами про хід виконання робіт щодо ліквідації наслідків негоди і ретельно контролює ситуацію стосовно недопущення обмеження руху до населених пунктів.

«Люди не повинні відчувати ніяких незручностей. Комунальні служби докладають всі зусилля, щоб мінімізувати труднощі пересування по дорогах, тротуарах. Правда якісно і своєчасно розчистити дороги від снігу непросто: припаркований транспорт не дозволяє цього зробити. Тому я закликаю водіїв утриматися на період снігопаду від поїздок на власному транспорті або належним чином паркувати авто», - підкреслив міністр.

Нагадаємо, складні погодні умови триватимуть в Україні до четверга.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

121