Станом на 9 грудня встановлюється місцезнаходження ще 8 осіб, які зникли під час проведення масових заходів у Києві, повідомляє Управління по зв'язках з громадськістю Міністерства внутрішніх справ України.

«Для цих цілей залучаються співробітники столичного Главку внутрішніх справ, а також регіональних управлінь міліції», - йдеться в повідомленні.

Крім того, налагоджено постійний зв'язок з Call-центром євромайдану, де акумулюється інформація про зникнення або розшук зниклих.

Всього, за інформацією правоохоронців, станом на 9 грудня встановлено місцезнаходження 30 українців, які зникли під час проведення масових заходів у Києві.

Як раніше повідомляв ForUm, всі неповнолітні, батьки яких зверталися в міліцію із заявою про їх зникнення в період проведення акцій на Майдані Незалежності в центральній частині Києва, знайдені.

Після того, як у ніч на 30 листопада на Майдані Незалежності відбулися сутички між правоохоронцями та мітингувальниками, 1 грудня десятки тисяч українців вийшли на вулиці столиці з протестом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

111