На сьогоднішній день у госпіталі МВС ще перебувають 66 співробітників внутрішніх справ, які постраждали під час акцій протесту. Про це заявила міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова під час Телемарафону «Відкрита студія» в ефірі Першого Національного каналу.

«Всього з початку подій у госпіталь МВС поступив 81 хворий. Ще залишаються на лікарняному 66 осіб», - сказала міністр.

При цьому вона зазначила, що в столичній лікарні швидкої допомоги знаходиться 9 громадян, які отримали травми під час акцій протесту, і двох з них вже готові виписати.

В цілому ж МОЗ робить все можливе, щоб система охорони здоров'я у столиці працювала без збоїв, незважаючи на масові акції. За словами Богатирьової, медики готові надати допомогу людям у будь-яких обставинах. Так, тільки в центрі Києва цілодобово чергує 12 бригад швидкої допомоги.

«Жодного збою у нас не було. Відвідавши абсолютно всіх постраждалих, скажу, що жоден з них не висловив скарг або невдоволення роботою медиків. Всі були вдячні», - підкреслила Богатирьова.

Як раніше повідомляв ForUm, за інформацією оперативного штабу МВС, станом на 14.00 на Майдані Незалежності перебувають близько 37 тисяч людей. Крім цього, на території центральних вулиць столиці перебувають ще близько 13 тисяч учасників акцій.

Службу з охорони громадського порядку в Києві несуть майже 5 тисяч правоохоронців.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

112