Країна повинна визначитися з проукраїнським вибором. Про це, як передає кореспондент Forum'у, під час мітингу «Збудуємо Європу в Україні» на підтримку стратегічного курсу Президента України Віктора Януковича заявив народний депутат від Партії регіонів Анатолій Близнюк.

«Керівництво країни і Президент розуміють, що бажання Європи приєднати Україну очевидні. Прагнення Росії залишити Україну в особі рівноправного партнера також зрозумілі. Але найголовніше, про що говорить Президент, ми повинні визначити проукраїнський вибір. І те, що нам цікаво, що в інтересах простих людей у Європі, ми повинні звідти взяти», - заявив регіонал.

«Якщо у нас є інтереси Росії, а вона є членом ВТО, то все те, що нам цікаво і може розвивати економіку країни, повинні звідти взяти», - акцентував він.

За його словами, Україна повинна залишитися політичним суб'єктом і країною, незалежною від інших. «Керівництво країни робить все, щоб мінімізувати втрати для країни і знайти такі варіанти, які б допомагали розвиватися нашій країні, а українцям жити краще», - резюмував Близнюк.

Нагадаємо, сьогодні у Маріїнському парку проходить мітинг Партії регіонів.

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

204