Командування внутрішніх військ офіційно спростувало інформацію, що з'явилася в деяких ЗМІ про погане харчування військовослужбовців, які охороняють громадський порядок у Києві. Відповідну заяву опубліковано на офіційному сайті внутрішніх військ.

«Військовослужбовці внутрішніх військ в період несення служби забезпечені добовим триразовим гарячим харчуванням, передбаченим відповідними нормами харчування військовослужбовців, затверджених постановами Кабінету Міністрів України», - йдеться в повідомленні.

Крім того, військовослужбовці, які тривалий час перебувають на службі по охороні громадського порядку, забезпечені додатковими видами харчування з урахуванням погодних умов.

Як раніше повідомляв ForUm, після того, як у ніч на 30 листопада Майдані Незалежності відбулися зіткнення між правоохоронцями та мітингувальниками, 1 грудня десятки тисяч українців вийшли на вулиці столиці з протестом.


Станом на 2 грудня для забезпечення громадського порядку у Києві залучено близько тисячі військовослужбовців внутрішніх військ, які несли службу поблизу адміністративних будівель органів державної влади.

4 грудня до охорони громадського порядку в Києві залучили військовослужбовців Внутрішніх військ з інших регіонів України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

186