Під час зустрічі Президента України Віктора Януковича і президента Російської Федерації Володимира Путіна, яка відбулася 6 грудня в Сочі, сторони приділили увагу широкому спектру питань двостороннього співробітництва. Про це повідомляє прес-служба Глави Української держави.

«Президенти обговорили, зокрема, розвиток співробітництва в промисловості, високотехнологічних галузях і фінансово-кредитній сфері. Особливу увагу приділено співпраці України і Росії в енергетичному секторі», - йдеться в повідомленні.

Питання розглядалися, зокрема, і в контексті підготовки до засідання українсько-російської міждержавної комісії.

«Можливе приєднання України до Митного союзу під час зустрічі не обговорювалося. Ніякі документи до підписання під час зустрічі не планувалися і не підписувалися», - підкреслили в прес-службі.

Нагадаємо, 6 грудня прес-служба Президента України повідомила, що Янукович і Путін обговорили питання торговельно-економічної співпраці в різних галузях економіки та підготовку майбутнього договору про стратегічне партнерство.

7 грудня прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що на зустрічі президентів питання про можливе приєднання України до Митного союзу не обговорювалося.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

303