Міліція розбирається з ситуацією, яка виникла в зв'язку з заявою глави фракції Партії регіонів Олександра Єфремова про викрадення сина колишнього народного депутата від ПР і побиття сина посла Казахстану в Україні. Про це кореспонденту Forum'у повідомила начальник відділу зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Києві Ольга Білик.

За її словами, 6 грудня о 23.30 до чергової частини Оболонського райуправління столичної міліції надійшло повідомлення, що біля одного з будинків по вулиці Героїв Сталінграда б'ють хлопця. «Міліція допитала жінку, яка повідомила, що до її сина та його друга підійшли двоє невідомих у масках і почали їх бити. Потім одного з хлопців вони забрали в автомобіль, у іншого - відібрали мобільний телефон. Автомобіль поїхав у невідомому напрямку», - повідомила Білик.

«Зараз здійснюється відпрацювання території району. Проводяться всі необхідні слідчі дії з метою встановлення місця знаходження хлопця, а також розшукуються свідки і очевидці даного правопорушення. Матеріали внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 Ст. 146 та ч.2. Ст. 187 Кримінального кодексу України», - сказала вона.

Представник МВС відмовилася називати прізвища потерпілих. «Це таємниця досудового розслідування», - сказала вона. Єдине, що повідомила Білик, що один з хлопців 1992 року народження.

У той же час Forum'у вдалося дізнатися з власних джерел, що викрадений хлопець може бути сином екс-нардепа Ігоря Лисова. Що ж стосується сина посла Казахстану, то отримати інформацію в посольстві Forum'у поки не вдалося.

Нагадаємо, голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив про викрадення сина колишнього народного депутата від Партії регіонів в Києві.
Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

435