Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 29 листопада по 6 грудня.

«Можна сказати, що... в ніч з п'ятниці на суботу правоохоронні органи перегнули палицю», - Президент Віктор Янукович про розгін євромайдану.

«Партнером для ЄС для європейської інтеграції України є діюча влада, яка максимально виконала вимоги для підписання Угоди, і жодним чином не можуть бути партнерами в євроінтеграції нацисти, екстремісти і злочинці», - прем'єр-міністр Микола Азаров про антиурядових демонстрантів.

«Я не думаю, що є зараз сенс розважатися в парламенті», - лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок про те, що в парламентській опозиції не бачать сенсу проводити засідання Верховної Ради.

«Наші сили на межі. Країна не може витримувати щомісячні переплати по 800 млн. доларів. Це шлях в нікуди», - прем'єр-міністр Микола Азаров про переплату Україною за російський газ.

«Я впевнений в тому, що будь-який, навіть поганий, мир – кращий від будь-якої гарної війни», - Президент Віктор Янукович про мирні акції протесту.

«Обговорюється питання про чиєсь вбивство на Майдані або про підкидання трупа», - регіонал Володимир Олійник про те, що опозиція готує провокації з вбивством на Майдані Незалежності.

«Намітився крихкий контакт між представниками опозиції і більшості», - лідер фракції ПР Олександр Єфремов про домовленості між опозицією і більшістю з приводу вирішення ситуації в країні.

«Зрозуміло, що без Крут круто не вийде», - регіонал Вадим Колесніченко про те, що замовникам акцій на Майдані потрібні жертви.

«Скажіть, хто продав Україну, коли уклав кабальний газовий контракт з Росією, який поставив Україну на коліна, зруйнував економіку», - прем'єр-міністр Микола Азаров про газовий контракт з РФ.

«Кров потрібна, без крові не підняти українців, і опозиція це розуміє», - регіонал Володимир Олійник про побитих мітингувальників.

«Чим більше ви кричите, тим більше вселяєте в мене впевненість і спокій. Я криків і погроз не боюся», - прем'єр-міністр Микола Азаров відповів нардепам, які закрикували його виступ у Раді.

«Ви знаєте, я не знаю, хто такі «тітушки», - регіонал Олександр Єфремов про людей спортивної статури, які ходять по Києву.

«Відкиньте політиканів! Вони намагаються повторити сценарій 2004 року, але зараз інша країна. Який же шлях в Європу, якщо застосовуються такі методи? Ми вистоїмо, але вам буде соромно», - прем'єр-міністр Микола Азаров про політиків, які закликають мітингувальників блокувати роботу держустанов.

«Градус дуже високий. В кінцевому підсумку це може призвести до сумних наслідків, яких ні ми, ні опозиція не хотіли б», - регіонал Олександр Єфремов про протестні настрої в Києві.

«Так, нам важко, але катастрофи наші опоненти не дочекаються», - прем'єр-міністр Микола Азаров про те, що не допустить погіршення життя громадян.

«Страшна антисанітарія. Щури бігають по Київраді, по Майдану Незалежності бігають», - регіонал Михайло Чечетов про умови, в яких перебувають мітингувальники на Майдані Незалежності.

«Треба організувати круглий стіл і буквально на пальцях показати людям, що відбувається. Інакше - криза буде поглиблюватися», - екс-президнет Кучма про те, що нинішня влада повинна налагодити діалог з людьми.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1693