Виплати державної соціальної допомоги дітям здійснюється в строк. Про це, як повідомляє кореспондент Forum'у, у ході селекторної наради заявила міністр соціальної політики Наталія Королевська.

«В Україні різні види державної соціальної допомоги на дітей отримують 3700 тис. осіб. Для їхнього здійснення в 2013 році є кошти в сумі 39 млрд. 800 млн. грн., що майже на 20% більше, ніж минулого року. На сьогодні вже виплачено 35 млрд. 860 млн. грн. Виплати державної соціальної допомоги здійснюються вчасно і заборгованості відсутні», - заявила профільний міністр.

Вона підкреслила, що в листопаді було виплачено 3 млрд. 452 млн. грн. «Також на сьогодні вже зібрані і передані заявки на фінансування першого траншу соцдопомоги за грудень. Очікуємо, що Мінфін почне перерахунок коштів і наступного тижня люди їх отримають», - уточнила міністр.

За її словами, у зв'язку з підвищенням прожиткового мінімуму в грудні на 6,2% збільшуються розміри державної допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, дітям-інвалідам та інвалідам дитинства.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

170