Лідери опозиції не змогли відстояти свої ключові вимоги і нічого конкретного не роблять у той час, як люди мерзнуть на Майдані. Про це на особистих сторінках у Facebook пишуть журналісти, політтехнологи та громадські активісти.

Незалежний політичний консультант Віктор Уколов переконаний, що 24 листопада на вулицю вийшли не просто протестувальники, а середній клас - кияни.

«Більшість прийшли підтримати рух України в Європейський Союз, а не Арсенія Яценюка, Віталія Кличка чи Тягнибока. Замість цього з трибуни люди почули інші меседжі», - написав Уколов.

Лідер групи «ВВ» Олег Скрипка зі сцени Майдану засудив гасла протестувальників «Слава нації! Смерть ворогам!» пояснивши це тим, що подібні гасла асоціюються з певним режимом у Німеччині у тридцятих роках, повідомляє «Ukranews».

Лідер гурту «Скрябін» Кузьма заявив у коментарі телеканалу TV-4, що у нього таке враження, що опозиція хоче «продати стару машину за ціною нової».

«...Опозиція не робить нічого конкретного і люди змушені мерзнути й отримувати по голові. Але я не бачив жодного з керівників майдану, щоб вони самі мерзли на вулиці й отримали по голові.... У 2004 році революція дала нам такого зрадника, що не дай Бог повторити...», - повідомив Кузьма.

Політичний експерт Євген Магда вважає, що опозиція не змогла відстояти одну з ключових своїх вимог - відставку уряду, і причина цього - самовпевненість опозиціонерів. Магда додав, що опозиціонери поки що демонструють натовпу лише міць голосових зв'язок.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

496