Віктор Медведчук подав у суд на ще одного опозиційного політика - Сергія Соболєва, який звинуватив лідера «Українського вибору» в тому, що провокації «здійснював бойовий загін Медведчука». Про це повідомляє прес-служба руху.

Нагадаємо, в інтерв'ю Газете.Уа. Соболєв розповів, що саме Медведчук «протягом останніх десятків років в Україні керував усіма операціями». Причому опозиціонер упевнений, що цей факт «вже визнали не тільки ми, але й міліція».

Зазначимо, що 4 грудня Віктор Медведчук подав до суду на Арсенія Яценюка. Його моральні якості лідер «Українського вибору» оцінив в 1 гривню.

У прес-службі також повідомили, що Медведчук не бажає отримати від Соболєва скількись значної суми, «визнаючи моральну неспроможність псевдоопозиціонера. Сума компенсації - 50 копійок».

«Це все, чого він вартий», - так прокоментував своє рішення Медведчук, додавши, що ще зробить із Соболєва і Яценюка нормальних європейських політиків, які говорять правду і вміють нести відповідальність за свої висловлювання.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

302