Грузія планує підписати Угоду про асоціацію з ЄС до вересня 2014 року. Про це заявила міністр закордонних справ Грузії Майя Панджикідзе під час 20-го засідання міністерського засідання ОБСЄ у Києві.

«Парафування Угоди про асоціацію перегорнуло нову сторінку у відносинах між ЄС і Грузією, що робить європеїзацію Грузії та інших східноєвропейських партнерів невідворотною. Наша нагальна мета полягає в завершенні підписання Угоди про асоціацію до вересня 2014 року. Будучи відданим своєму європейському вибору з жовтня 2012 року, уряд Грузії реалізує низку конструктивних ініціатив з метою нормалізації відносин з Росією», - сказала Панджикідзе.

Також вона висловила підтримку європейським прагненням українців і переконана, що «наступний рік наблизить Україну і Грузію до ЄС і просуне нас далі на шляху євроінтеграції, з якого ми не будемо сходити», передає «УНІАН».

Нагадаємо, 29 листопада Грузія і Молдова на саміті «Східного партнерства» у Вільнюсі парафували угоди про асоціацію з Європейським Союзом, які включають глибоку і всеосяжну зону вільної торгівлі з ЄС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

365