Прем'єр-міністр Микола Азаров упевнений, що Збройні сили завжди будуть надійним гарантом захисту України. Про це йдеться у привітанні прем'єра з нагоди Дня Збройних сил України, розміщеному на урядовому порталі.

«Ми - мирні люди, і для нас немає більшої радості, ніж спокійно жити і працювати на рідній землі, а Збройні сили завжди будуть надійним гарантом її захисту», - підкреслив Азаров.

Прем'єр зазначив, що на українській землі здавна шанують працю.

«Захист Вітчизни завжди був, є і буде священним обов'язком справжнього громадянина і патріота, а армія - справжньою гордістю народу. Сьогодні ми віддаємо данину вдячності ветеранам Збройних сил всіх поколінь і пишаємося героїчними сторінками вітчизняної історії, дбайливо оберігаємо пам'ять про ратні подвиги наших батьків і дідів», - продовжив Азаров.

Він висловив подяку військовослужбовцям за сумлінне та самовіддане виконання конституційного обов'язку, значний внесок у зміцнення обороноздатності, захист національних інтересів держави.

Прем'єр побажав військовослужбовцям та їхнім родинам здоров'я, злагоди, мирного неба, благополуччя, добра і сімейного затишку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

171