Завдяки солдатам і офіцерам Збройних сил України, які сьогодні виконують миротворчі завдання в гарячих точках планети, зміцнюється міжнародний авторитет України, зазначив Президент Віктор Янукович, вітаючи військовослужбовців з професійним святом.

«Зараз перед нами стоїть важливе завдання - завершити створення професійної армії, готової адекватно реагувати на виклики і загрози національній безпеці», - йдеться у привітанні.

Янукович переконаний, що спільні зусилля, спрямовані на підвищення боєздатності вітчизняної армії, сприятимуть її кардинальному технічному переоснащенню та забезпеченню гідного рівня життя військовослужбовців.

«Спасибі ветеранам війни і військової служби, чий досвід є безцінним для виховання у наступних поколінь воїнів почуття патріотизму та гідності, бажання якісно освоювати одну з найпочесніших професій - захисника Батьківщини» - сказав він.

Глава держави побажав військовослужбовцям та їхнім родинам добра і щастя, злагоди і міцного здоров'я, нових звершень у благородній справі служіння Українському народові.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

187