Розбалансування політичної системи країни відсуне європейські перспективи, призведе до колапсу в економіці.

Вчора, в інтерв'ю «5 каналу» перший віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов заявив, що про жодні дострокові вибори в Україні сьогодні не може йти і мови, а країна перебуває на історичному шляху до підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

За його словами, розбалансування політичної системи країни відсуне європейські перспективи, призведе до колапсу в економіці.

Вчора в прямому ефірі телемарафону на «5 каналі» Сергій Арбузов заявив про те, що, налагоджуючи діалог з маніфестантами, влада готова розглянути будь-які питання, в тому числі «може звучати і питання про дострокові вибори».

Однак, за словами Арбузова, його відповідь, в низці серії гострих питань ведучого, можливо, не правильно зрозуміли.

«Я хотів лише сказати про те, що уряд готовий обговорювати з громадськістю будь-які питання. І маніфестанти можуть поставити питання про дострокові вибори. Але уряд, і я особисто, спробуємо в діалозі пояснити всю неспроможність і згубність ескалації політичного конфлікту для економіки країни та її європейських перспектив», - сказав Арбузов.

Він підкреслив, що зараз, коли країна переживає дуже складну економічну ситуацію, проводити перевибори не можна, повідомляє «Forbes.ua» .


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

343