У переговорах більшості та опозиції у Верховній Раді намітився прогрес. Про це, як передає кореспондент Forum'у, парламентським журналістам заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

«Намітився слабкий контакт між представниками опозиції і більшості. Ми домовилися, що сьогодні кожен прийде зі своїми пропозиціями, зі своїми напрацюваннями. У результаті цих консультацій має вимальовуватися якась картина, з якою ми будемо рухатися далі», - сказав він.

За словами Єфремова, консультації триватимуть сьогодні.

«Точка дотику у нас одна - ми не можемо загострювати ситуацію до такої міри, що втратимо державу. Насправді тут всі єдині. У кожної сторони є свої пропозиції. Вони поки мало стикуються, але в тому й полягає мистецтво дипломатії, мистецтво політики, щоб у складних ситуаціях знайти шлях, що веде до збалансованого рішення, несе спокій у суспільстві», - зазначив регіонал.

Більш докладно розповідати про хід переговорів Єфремов відмовився. «Я вам сказав усе, що міг сказати на сьогоднішній день», - підсумував політик.

Нагадаємо, у зв'язку з блокуванням опозицією роботи Верховної Ради, пленарні засідання парламенту переносяться вже кілька днів поспіль.

У середу, 4 грудня, переговори про шляхи виходу з політичної кризи завершилися безрезультатно.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

239