Центральна виборча комісія сподівається, що останні події в Україні не вплинуть на чесність і прозорість повторних виборів народних депутатів в п'яти округах 15 грудня.

Про це сказав голова ЦВК Михайло Охендовський під час зустрічі з групою експертів Бюро демократичних інститутів і прав людини Організації з безпеки і співробітництва в Європі на чолі з радником з питань виборів цієї організації Джонатаном Стоунстрітом, повідомили в прес-службі ЦВК.

Зокрема, за словами Охендовського, на сьогоднішній день у Центральної виборчої комісії немає серйозних підстав хвилюватися щодо ходу підготовки виборів, повідомляє «УНІАН».

У той же час, додав він, «звичайно, ми не можемо ігнорувати і поточну суспільно-політичну ситуацію в нашій державі. Однак я сподіваюся, що останні події не вплинуть на чесність, свободу і прозорість виборів. Принаймні, ЦВК буде робити все залежне від неї, щоб все сталося саме так».

Як повідомлялося, представники БДІПЛ ОБСЄ кількістю 7 осіб зареєстровані офіційними спостерігачами на повторних виборах народних депутатів України.

Як раніше повідомляв ForUm, 16 жовтня в Україні почалася виборча кампанія з проведення повторних виборів народних депутатів в одномандатних виборчих округах № 94, 132, 194, 197 і 223 15 грудня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

150