Політикам потрібно сісти за стіл переговорів і зробити все, щоб така ситуація не нашкодила звичайним громадянам. Про це в коментарі кореспонденту Forum'у заявив народний депутат від Партії регіонів, голова регламентного комітету Верховної Ради Володимир Макеєнко.

«Парламент запрацює, повірте мені, я знаю. Я вже 23 роки сюди ходжу. Будь-яка війна закінчується миром і всі ці «війни» потрібно вести дуже короткий період. ЗМІ повідомляють, що на Заході, у Львові, вже виникають проблеми, що банк гроші не завіз, інвалюту, що вже дефіцит. Звичайно! Адже коли все заблоковано, страждають люди, а не політики. У політиків є такий прошарок!», - сказав він.

Депутат нагадав, що політична криза завжди тягне за собою економічну. «Вона вдарить по людях, а жоден депутат не постраждає. Якщо б депутати, які кричать на Майданах, показали б свої декларації, люди б зрозуміли, що відбувається - багаті воюють з багатими», - сказав він.

«Швидкий вихід є - це стіл переговорів», - підкреслив Макеєнко.

Нагадаємо, 4 грудня голова Верховної Ради Володимир Рибак відкрив і відразу закрив ранкове засідання парламенту в зв'язку з блокуванням його опозицією.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

108