Станом на 15.30 у місті Києві та країні загалом ситуація залишається спокійною, повідомили Forum'у в УЗГ МВС України.

В Оперативному штабі МВС України зазначають, що велике скупчення людей як і раніше спостерігається в Маріїнському парку столиці та біля Верховної Ради України.

«Своє волевиявлення тут висловлюють майже 10 тис. осіб», - зазначили у відомстві і підкреслили, що майже 3 тис. громадян знаходяться на Майдані Незалежності й близько 30 осіб мітингують під стінами Будинку уряду.

Також, за словами правоохоронців, майже 3 тис. громадян прийшли до Міністерства внутрішніх справ, де наразі проводиться мітинг.

За останніми даними відомства, грубих порушень громадського порядку співробітники міліції не виявили.

Як раніше повідомляв ForUm, близько тисячі учасників акції протесту колоною підійшли до Міністерства внутрішніх справ України в Києві.

Прихильники Партії регіонів, які проводять безстрокову акцію на підтримку Президента Віктора Януковича, встановили на площі Конституції, навпроти Маріїнського палацу, чотири армійські намети.

Після того, як у ніч на 30 листопада Майдані Незалежності відбулися зіткнення між правоохоронцями та мітингувальниками, 1 грудня десятки тисяч українців вийшли на вулиці столиці з протестом.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

148