Президент України поставив завдання в проекті держбюджету на 2014 рік - значно збільшити обсяги фінансування ремонту і будівництва місцевих доріг. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров під час засідання уряду, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

«Президент України цілком справедливо звернув увагу на вкрай незадовільний стан дорожнього покриття. Будемо відверті, що майже 90% доріг не витримують навантажень, а часто і перевантажень, сучасного надважкого вантажного автотранспорту, що призводить до руйнування не тільки їх покриття, але і фундаменту», - заявив Азаров.

Саме тому надзвичайно важливим є завдання Президента України: визначити одним із головних завдань у 2014 році - будівництво регіональних автомобільних доріг.

Прем'єр-міністр підкреслив, що з метою реалізації цього пріоритету здійснюються не тільки заходи щодо його ресурсного, але й організаційного забезпечення. Зокрема, необхідно здійснити давно назрілу реорганізацію державної акціонерної компанії «Укравтодор», - підкреслив Азаров.

Як раніше повідомляв ForUm, Президент України Віктор Янукович заявив, що державний бюджет 2014 року буде спланований таким чином, щоб суттєво збільшити фінансування розвитку регіонів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

181