Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов доручив відповідним структурним підрозділам вжити всі необхідні заходи для забезпечення нормального функціонування міста на час проведення масових акцій. Про це він заявив під час апаратної наради з актуальних питань забезпечення життєдіяльності столиці, яка відбулася в приміщенні Печерської райдержадміністрації.

Так, за участю директорів департаментів, начальників управлінь, директорів комунальних підприємств та голів районів були розглянуті питання роботи громадського транспорту, стабільного функціонування житлово-комунального господарства, своєчасної виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери, лікарняних та освітніх закладів Києва.

Як повідомляв ForUm, 1 грудня учасники мітингу захопили будівлі КМДА та Будинку профспілок у центрі Києва.

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов просить людей, які перебувають у приміщеннях КМДА, проявити громадянську відповідальність і надати можливість людям нормально працювати для міста.

Прес-служба Київської міської державної адміністрації сподівається, що штурмовики адмінбудівлі найближчим часом повернуть оргтехніку та офісні меблі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

209