Партія регіонів схвалює мирні зібрання. Про це, як передає кореспондент Forum'у, на брифінгу журналістам заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

«Ми завжди позитивно ставилися до мирних акцій. Це право людей - вийти і висловити свою точку зору. Ніхто це право забрати не може. Але якщо хтось ініціює зібрання великої кількості людей - вони повинні усвідомлювати свою міру відповідальності. Вони несуть відповідальність за порядок. У нас на це не звертають увагу», - заявив він.

При цьому депутат зазначив, що на мітингах ніколи не вирішувалися серйозні питання, а всі переговори ведуться за круглим столом.

«Ми тільки сьогодні вранці прийняли рішення зібрати людей на мітинг, щоб нашу точку зору почули у Києві. Наші прихильники тільки під'їжджають. Але є люди, які забезпечують охорону. Ми спеціально привезли охорону, щоб не було провокацій. Завжди є ті, у кого є бажання розпалити багаття», - зазначив він.

Як раніше повідомляв ForUm, на площі Конституції перед будівлею Верховної Ради проходить мітинг прихильників Партії регіонів.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

253